Ontdek de Stilte in Jezelf

 

Zenuwstelsel in Balans: Rust en Herstel te midden van de Natuur - Een Ervaringsgerichte Workshop

 

Ben je toe aan innerlijke rust? Ervaar je stress, ben je snel geïrriteerd of voel je je steeds onrustig? Misschien heb je last van slaapproblemen? Dan is deze workshop iets voor jou. Laat mij je begeleiden op een reis van zelfontdekking en meer balans, met aandacht voor het reguleren van je zenuwstelsel. Op een prachtige locatie in het bos.

 

Wat kun je verwachten?

Een boeiende workshop over het autonome zenuwstelsel, met praktische manieren om je zenuwstelsel meer in balans te brengen. We verkennen de rol van de nervus vagus, een hele belangrijke zenuw in ons lichaam en ook de psoas een diep gelegen spier die nauw verbonden is met emoties en trauma. Met ervaringsgerichte oefeningen, meditaties, aandacht voor lichaamsbewustzijn en de rustgevende kracht van het bos en de hei werken we aan betere regulatie. Als extra cadeau halverwege de dag een heerlijke ontspannende soundhealing door Marjolein Bosch. Zij raakt je hart rechtstreeks met haar stem, gitaar en harmonium. Ze brengt je uit je hoofd naar je lichaam. Uit je hoofd in je lichaam. Voorkennis is niet vereist.

Trek makkelijk zittende kleding aan, neem een lekkere trui mee, warme sokken, een notitieboekje en een pen. 

 

Catering door “Bij de Tuinman”

Geniet van een heerlijke lunch bereid door “Bij de Tuinman” en de hele dag door koffie, thee en vers fruit.

 

Wanneer: Datum 7-03-2024 Tijd: start om 10.00 uur tot 16.30 uur

Locatie: Buitenplaats de Hoorneboeg 5 Hilversum, ruimte: “in de Luwte”

Aantal deelnemers: max 15

 

Tarief: Wil je deelnemen aan deze workshop? Je bent meer dan welkom.

Workshop+ lunch, fruit, koffie, thee en water  €175

Parkeren €5,-

 

Parkeren kun je alleen vooraf-online- reserveren, als je deelname reserveert dan stuur ik je een link. Ter plekke kan dit niet meer.

Als je je hebt opgegeven voor deelname kunnen we helaas niet meer ruilen van datum of terugbetaling aanbieden tenzij de workshop is afgelast of verschoven.

 

Voor aanmelding kun je mij een mailtje of bericht via what’s app sturen

info@mawucoachingentraining.nl

06-21673110

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop