Werkwijze

Tijdens een eerste kennismaking stellen we samen vast wat je vraag is, waar je mee aan de slag wilt. We formuleren het doel wat je wilt bereiken.

Tijdens de vervolgsessies werken we aan zelfinzicht, wat is je kracht en wat zijn je kwaliteiten, tegen welke patronen en belemmeringen loop je elke keer weer aan. Welke beperkende overtuigingen heb je. We zullen dit doen aan de hand van oefeningen die gericht zijn op ervaren, emotioneel lichaamswerk, systemisch werken, lichaamsgerichte traumatherapi, soms met meditaties of ademhalingsoefeningen. Je kunt in de periode tussen de sessies oefenen met de inzichten die je hebt gekregen. Soms zal ik je vragen om voor de volgende keer iets te doen.

Indien er een indicatie voor is kan ik gebruik maken van EMDR.

 

Ik werk vooral vanuit mijn hart en intuïtie en verbind mij met jou. Ik wil je de ruimte geven waarin je zelf kan zien wie jij bent. 

Transformatie

Over Mawu

Mawu is een Afrikaanse godin, scheppingsgodin en betekent moeder Aarde.

Vrienden gebruiken moeder Aarde als bijnaam voor mij, omdat ik warmte geborgenheid en veiligheid geef. Door aanraking of een knuffel voelen ze zich gegrond/geaard.

Wat zeggen anderen over mij

Saskia is goed in mensen op hun gemak laten voelen, je hebt een open houding en mensen vinden het makkelijk om lastige dingen met je te delen. Voor jou is niets gek of raar. 

 

Saskia heeft oprechte aandacht voor mensen, ze is heel opmerkzaam. Ze kan heel goed luisteren en heeft een rust over zich heen die heel prettig is. Saskia geeft advies aan iemand op een manier die bij die persoon past. 

 

Warm, hartelijk, betrokken, geïnteresseerd, rustig, dicht bij jezelf, vertrouwenwekkend, professioneel.

Indien nodig ben je duidelijk en kun je liefdevol confronteren.

 

Ik vind de manier waarop jij begeleidt erg professioneel en authentiek. Het voelt alsof je vertrouwt op wat er komt. Dat schept een veilige, vertrouwde en rustige sfeer waarin ook bij de cliënt ruimte ontstaat om naar binnen te gaan en te vertrouwen op wat zich daar aandient.

 

Vind mooi om te zien hoe jij in verbinding staat met zowel de hemel als het aardse.

Hoe je intuïtief werkt, energetisch intens veel doet en als een gegronde moeder aarde blijft verbinden en rust en bedding biedt.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.